BLAI FOLK: El taller de ball folk de la Blai Net

QUÈ ÉS?
La Blai Folk és l'aula de Folk de l'Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat.

QUÈ FEM?
+BLAI FOLK: Cursos setmanals per aprendre a ballar danses folk. Els dijous del curs escolar, de 20h30 a 21h30
+GRUP DE FOLK: Grup instrumental per a tots els músics que vulguin tocar i aprendre per a fer ballar. Els dijous de 20h a 20h30.
+BLAI FOLK A LA PLAÇA: Petit festival de primavera obert a tothom amb programació de grups folk en directe
+ I altres activitats com algun monogràfic de tant en tant...

QUAN I ON?
Els dijous lectius del curs escolar. A les 20h comencem amb el GRUP DE FOLK i a les 20h30 comença el curs de danses BLAI FOLK, fins a les 21h30.

Ens trobem a la Sala Itziar. Aquests espais es troben a l'Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat (C/Jaume I, 24)

INSCRIPCIONS:
El GRUP DE FOLK és gratuït però cal inscripció prèvia al formulari que trobareu a https://sites.google.com/view/blaifolk/home

Pel curs de danses BLAI FOLK cal omplir el mateix formulari (recorda que també et pots inscriure trucant o anant a l'escola de música Blai Net)

PREU:
El GRUP DE FOLK és gratuït

El curs de danses BLAI FOLK és gratuït pels alumnes inscrits a l'EMM Blai Net i pels seus familiars directes. Per la resta cal pagar una quota mensual de 20€ per persona.

REQUISITS:
L'Aula de Folk de la Blai Net està oberta a qualsevol persona de qualsevol edat (edat mínima recomenada: 10 anys) que vulgui aprendre a tocar i/o a ballar danses del ball folk. No cal tenir coneixements previs.

MÉS INFO:
https://sites.google.com/site/blaifolksantboi/