MATARÓ Brunzit / Els nois del rostoll

  • Quan 25/05/2019 de 18:30 a 21:30 (Europe/Andorra / UTC200)
  • On Plaça Santa Maria de Mataró
  • Nom de contacte
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Dissabte dia 25 de maig encetem el cicle de balls folk a Mataró. +Folk, la branca folki de l'associació Mestres del Gai Saber organitza aquesta ballada amb la voluntat de crear a Mataró un cicle mensual de balaldes folk. Comptem amb la col·laboració dels comerciants de l'entorn, que ens patrocinen i que ens han cedit productes per tal que realitzem una rifa.

Ens visitarà Brunzit, que farà ballar a tots els folkis que vinguin i per tal que els mataronins coneguin el ball folk i perdin la vergonya de ballar al mig del carrer. Comptarem també amb el grup mataroní Els nois del rostoll, que ens faran dansar amb el so folk d'instruments com l'acordió, el flabiol o el sac de gemecs, però acompanyat d'un so més inusual com el de la bateria.

En acabar la ballada podrem anar tots junts a sopar a un restaurant proper, de carta i de menú de 16,50€ Uns dies abans us demanarem que confirmeu per tal d'avisar i fer una primera reserva. El mateix dissabte també ho podreu decidir però ens facilitarà molt més si ho confirmeu abans.