TALLER DE DANSES: Danses des Pays catalans al COMDT

  • Quan 02/03/2024 a 14:00 a 03/03/2024 a 16:00 (Europe/Andorra / UTC100)
  • On Centre Occitan des Musiques et Danses Traditionnelles (COMDT) (5 rue du Pont de Tounis, 31000 Tolosa, Occitània)
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte +33 (0)5 34 51 28 38
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

El Centre Occitan des Musiques et Danses Traditionnelles (COMDT) és un centre que, entre d'altres coses com centre de documentació, concerts..., ofereix també una formació amb classes regulars i una formació amb cursos monogràfics amb professors convidats.

Pel cap de setmana del 2 i 3 de març el professor convidat serà en Joan Codina Vila per impartir un taller de dansa que porta per títol "Danses des Pays catalans"

"C’est à partir du pas rompre que seront parcourus deux univers de la danse catalane. Vers le nord, Joan Codina Vila explorera le contrapàs et la sardana. Et puis vers le sud, il rendra visite aux jotes. Des danses ou plutôt des manières de danser très proches de celles d’autres cultures voisines.
L’apprentissage de quelques danses permettra d’acquérir un vocabulaire de base pour pouvoir improviser de manière ludique. Évidemment, la musique est le cadre de ce jeu et de cette improvisation. Le lien danse-musique constituera une partie importante de ce stage.
"

El preu del taller monogràfic és de 65€ (50€ tarifa amb reducció), i té una durada total de 9h que es faran entre dissabte i diumenge.