OCA ROSA - PUNT DE TROBADA de NADAL

Aquest punt de trobada s'emmarca dins la celebració del solstici d'hivern a la Plaça Major de la ciutat on s'hi encén una foguera popular a partir de mitja tarda amb xocolatada, cantada de nadales amb diferents músics i cantaires de la comarca i des de l'Oca Rosa volíem col·laborar-hi enguany, coincidint que és l'últim diumenge de més, amb una sessió de ball participatiu.
  • OCA ROSA - PUNT DE TROBADA de NADAL
  • 2022-12-25T18:00:00+01:00
  • 2022-12-25T23:59:59+01:00
  • Aquest punt de trobada s'emmarca dins la celebració del solstici d'hivern a la Plaça Major de la ciutat on s'hi encén una foguera popular a partir de mitja tarda amb xocolatada, cantada de nadales amb diferents músics i cantaires de la comarca i des de l'Oca Rosa volíem col·laborar-hi enguany, coincidint que és l'últim diumenge de més, amb una sessió de ball participatiu.
  • Quan 25/12/2022 des de/d' 18:00" (Europe/Andorra / UTC100)
  • On Plaça del Mercadal VIC
  • Nom de contacte
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Els Punts de Trobada són una sessió improvisada de ball folk i la duen a terme els músics de ball, que són músics que són també balladors o bé que tenen coneixement dels misteris per oferir un bon ball. Amateurs, experimentats o professionals tan se val! Tothom hi és benvingut a fer ballaruga!

Als músics que voleu venir a tastar què és això de la música de ball, us convidem a tocar amb nosaltres i a descobrir l'essència de l'ofici, amb l'únic requisit que allò que soni sigui ballable.

PdTNadal22.jpg

Al costat dels músics hi trobem els balladors, que són persones que coneixen les danses folk dels Països Catalans i també d'arreu d'Europa. De balladors també n'hi ha de totes menes, des de balladors que tot just comencen a aprendre les danses fins a balladors que ja fa un munt d'anys que ballen i coneixen molt bé els balls que tenen entre mans.

Per les persones que volen aprendre a ballar, abans de cada Punt de Trobada s'oferirà un petit taller de ball per anar aprenent nous elements que ajudaran a poder ballar millor. L'altra manera d'aprendre és anant a plaça i posant-te a ballar copiant allò que fa el que tens al costat o demanat a un ballador experimentat que te n'ensenyi o que et faci ballar. Els folkies sempre estem a punt per ensenyar a ballar a aquell que ens ho demani!!