OCA ROSA - PUNT DE TROBADA

Aquest Punt de Trobada ens fa especial il·lusió perquè es celebrarà dins els actes de les Festes del Carrer de la Riera
  • Quan 29/05/2022 des de/d' 18:00" (Europe/Andorra / UTC200)
  • On Plaça de la vella VIC
  • Nom de contacte
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Cartell_Festes_Riera_2022_2.jpeg

Els Punts de Trobada són una sessió improvisada de ball folk i enguany aprendrem a llegir entre pentagrames.


La duen a terme els músics de ball, que són músics que són també balladors o bé que tenen coneixement dels misteris per oferir un bon ball. Amateurs, experimentats o professionals tan se val! Tothom hi és benvingut a fer ballaruga!

Als músics que voleu venir a tastar què és això de la música de ball, us convidem a tocar amb nosaltres i a descobrir l'essència de l'ofici, amb l'únic requisit que allò que soni sigui ballable.


Al costat dels músics hi trobem els balladors, que són persones que coneixen les danses folk dels Països Catalans i també d'arreu d'Europa. De balladors també n'hi ha de totes menes, des de balladors que tot just comencen a aprendre les danses fins a balladors que ja fa un munt d'anys que ballen i coneixen molt bé els balls que tenen entre mans.

Per les persones que volen aprendre a ballar, abans de cada Punt de Trobada s'oferirà un petit taller de ball per anar aprenent nous elements que ajudaran a poder ballar millor. L'altra manera d'aprendre és anant a plaça i posant-te a ballar copiant allò que fa el que tens al costat o demanat a un ballador experimentat que te n'ensenyi o que et faci ballar. Els folkies sempre estem a punt per ensenyar a ballar a aquell que ens ho demani!!

També hi ha la opció d'anar a aprendre a ballar a altres indrets del territori. A través de la web cerclefolk.cat, de l'instagram i el facebook del cerclefolk o els grups de telegram o whatsaap del cerclefolk podeu trobar molts d'aquests llocs on s'ofereixen altres tallers, festivals i ballades. No us ho perdeu!