Ofolk Ballada folk Festes del Tura i Ball Pla d'Olot

  • Quan 09/09/2016 de 18:00 a 20:00 (Europe/Andorra / UTC200)
  • On Plaça Major d'Olot
  • Nom de contacte
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Salutacions a tots/es els balladors/es i seguidors/es d'Ofolk, esperem que estigueu passant un bon estiu .

 

S'acosten les Festes del Tura , us informem  perquè us pugueu anar preparant .
 
Aquest any la ballada folk organitzada per OFOLK  serà  el divendres dia 9 de setembre a la Plaça Major  d'Olot amb el grup  Sants&Fot a les 6 de la tarda .
 
 
Abans, a 3/4 de 6,   es tornarà a ballar el BALL PLA  d'Olot   recuperat l'any passat . 
 
Ens agradaria que com l'any passsat  fos una dansa participativa on tothom s'hi pugui afegir i tornar a convertir el Ball Pla en una dansa popular pròpia de les Festes del Tura, es per això que us convidem a  participar- hi. Les parelles apuntades iniciaran el ball pla i, després de ballar-lo, es convidarà a tothom a repetir la dansa.
 

Per ensenyar-la a ballar, l'Esbart d'Olot ha preparat 4 tallers al local del carrer Geranis 50 ( Sant Pere Martir) d'Olot, els dies 23, 25 i 30 d'agost i 1 de setembre de 8 a 9 del vespre. Podeu triar el dia o dies que us vagin millor.

 

Podeu inscriure-us als tallers i al Ball Pla per parelles, preferiblement noi-noia/home-dona, enviant un correu a esbartolot@gmail.com o trucant al 609502360 . Si no us és possible assistir-hi per raó d'horari però teniu ganes de participar-hi, poseu-vos en contacte amb ofolkolot@gmail.com o amb l'Esbart d'Olot.

 

Us esperem a les Festes del Tura !