Nit de Ball Folk amb Diàdona. Celebrem 10 anys amb el Pep al Tradicionàrius

FEM UNA FESTA! Ballada dedicada a en Pep Lizandra, activista cultural, músic i mestre ballador amb Diàdona i molts grups i artistes convidats.
  • Quan 16/02/2019 de 21:00 a 23:30 (Europe/Andorra / UTC100)
  • On Centre Artesà Tradicionàrius - Plaça Anna Frank, s/n (08012 Barcelona) Metro L3 Fontana
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 932 184 485
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Nit de Ball Folk amb l'associació de dones acordionistes i percussionistes del Pirineu

Promoció 6€ amb el codi descompte CF160219

DIÀDONA

Ara fa 10 anys va néixer l’associació de dones acordionistes i percussionistes del Pirineu, “Diàdona”, una associació que ha donat cabuda i visibilitat alhora a totes aquelles dones del Pirineu que tenien inquietuds musicals, culturals i socials i, sobretot, ganes de trobar-se, tocar, compartir  i passar l’estona juntes. L’instigador va ser l’activista cultural, músic i mestre ballador Pep Lizandra, que les va reunir per una actuació a la Fira de Sant Llorenç de Bellver de Cerdanya.

Vet aquí que, per tot el que significa el Pep en el món de la cultura i la relació que ha tingut en la fundació de “Diàdona”,  aquestes dones li volen dedicar la celebració del seu 10è. aniversari, amb aquest primer acte que tindrà lloc al CAT.  Serà una festa, un ball, una trobada, amb molts amics, músics i balladors. I com en totes les festes d’aniversari no en faltaran les sorpreses!

Serà un concert /ball protagonitzat per diferents músics dels Països Catalans que tenen o han tingut relació amb la figura d'en Pep, com són El Pont d'Arcalís, l'Orquestrina Trama, Clau de Lluna, Tururut Bonaigua, Francesc Marimon, Carles Belda i d'altres.

US CONVIDEM A VENIR. Ens agradaria que aquesta vetlalda de música i dansa sigui, sobretot, una gran trobada d'amics; és per això que volem comptar amb la vostra presència i demanar-vos que ho feu extensiu a totes aquelles persones que penseu estarien felices de ser-hi i que no s'ho voldrien perdre

Diàdona


Dissabte 16 de febrer de 2019 - 21.00 h – C.A.T. 

Preu: T: 12 € / A: 10 € / Amics del C.A.T.: 6 €

Promoció 6 € - Compra les entrades per entradium.com amb el codi descompte CF160219