Nit de Festa amb Morena i Lhi Balòs al CAT TRADICIONÀRIUS

  • Quan 15/06/2018 de 22:00 a 23:30 (Europe/Andorra / UTC200)
  • On Centre Artesà Tradicionàrius - Plaça Anna Frank, s/n (08012 Barcelona) Metro L3 Fontana
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 932 184 485
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

NIT DE FESTA AMB UN COCTEL FESTIU DE TRADIPATXANGA I TRAD'ROCK OCCITÀ DEL PIEMONT

El Centre Artesà Tradicionàrius ha programat una Nit de Festa de la mà de dos formacions que ens presenten un repertori festiu i vital amb la garantia de portar al públic a un espectacle de música i ball fins a l’extenuació.

Les dues formacions sense complexos ens barregen la música tradicional i la música més lleugera. La trobada de ska, reggae, balcan-folk i música irlandesa amb melodies en occità són el segell de presentació del grup del Piamont, Lhi Balòs, mentre que Morena fan seu el repertori dels ’hits’ de les darreres èpoques posant-t’hi lletra en català amb altes dosis d’humor sense deixar de banda l’excel·lència musical.

Morena : Si voleu saber-ne més, cliqueu a l’enllaç  https://morenatradipatxang.wixsite.com/morena

Lhi Balòs: Si voleu saber-ne més cliqueu a l’enllaç: http://www.lhibalos.com/


Morena Van arribar sense complexos i han marcat tendència en el món de la música folk festiva. Barrejar música tradicional i patxanga semblava impossible, una combinació explosiva. Però s’hi van posar, van recopilar un  repertori bastit de ‘hits’ de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, les hi van posar una lletra en català amb girs constants d’altes dosis d’humor a més de garantir l’excel·lència musical. Ho van fer i de tot això li van dir Morena. Ara, després de cinc anys, li donen pausa al projecte i s’acomiaden amb un concert al CAT.

Lhi Balòs_ La música popular italiana troba un espai festiu, de gran vitalitat cultural i oberta al món de la mà d’aquest grup de Trad’rock occità del Piemont. La trobada de ska, reggae, balcan-folk i música irlandesa amb melodies tradicionals en occità, genera una barreja explosiva que transporta al públic a un espectacle total fins a l’extenuació. Pel que fa als textos de les cançons ens presenten de més iròniques i festives a d’altres més reflexives en defensa de la seva terra, de la  seva llengua i cultura,  tot bastit d’un rigorós enfocament de la música i dels arranjaments. Lhi Balòs ens dona la oportunitat de conèixer com la tradició i la innovació poden anar del braç.