Nits de Ball Folk amb Ballaveu i Duo Absynthe al Tradicionàrius

DANSES CATALANES I OCCITANES. Un doble programa pels balladors més exigents i amb el repertori més complet del #BallTrad
  • Quan 29/02/2020 de 22:00 a 23:30 (Europe/Andorra / UTC100)
  • On Centre Artesà Tradicionàrius
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 647 93 46 56
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Nit de Ball Folk  amb les cançons per fer ballar de Ballaveu i l'explosivitat del duet occità Duo Absynthe. 


Promoció 6 € amb el codi descompte CF290220


22.00 h Ball Folk amb BALLAVEU I DUO ABSYNTHE

Una Nit de ball folk protagonitzada pel duet català Ballaveu i l’occità Duo Absynthe. Ballaveu explora la pràctica de les cançons per fer ballar, preservant la cadència i mantenint ferm l'aire de cada dansa. Les seves veus juguen, s'enllacen, es persegueixen, dialoguen i interpreten el cançoner tradicional i popular català. Dues veus sense artificis, empastades i harmonioses, que us faran ballar amb emoció. Des d’Orleans, al centre de França, Duo Absynthe, un duet molt explosiu que porta el ball folk un pas més enllà del més pur estil tradicional, tancarà la nit de ball amb un repertori de masurques de somni, xotis explosius, bourrés delirants i moments d’improvisació.


 BALLAVEU Presenten el disc Ball de Nit

Ballaveu explora la pràctica de les cançons per fer ballar, preservant la cadència i mantenint ferm l'aire de cada dansa. Les seves veus juguen, s'enllacen, es persegueixen, dialoguen i interpreten el cançoner tradicional i popular català en una interessant proposta que presenta la veu com a únic instrument melòdic, repte en el qual la Patri i el Xavier posen de manifest el seu bagatge i coneixement. Amb el seu primer disc, Flors i violes (2016), els Ballaveu van demostrar que amb només dues veus poden fer ballar tot un poble. Amb l’aprenentatge i la maduració de la feina feta al costat de Kepa Junkera als discs FOK (2017) i Kirineok (2018) avui us presenten el seu nou disc: Ball de nit (2019). 

Patri Garcia: veu i percussions tradicionals; Xavier Rota: veu, guitarra i percussions tradicionals


DUO ABSYNTHE (Orleans)

Des d’Orleans, al centre de França, arriba un duet molt explosiu que porta el ball folk un pas més enllà del més pur estil tradicional. El Duo Absynthe tancarà la segona nit de ball folk del Tradicionàrius amb un repertori de masurques de somni, xotis explosius, bourrés delirants i moments d’improvisació.

Aurélien Claranbaux : acordió cromàtic bisonor, kick; Sylvain Letourneau : veu i guitarra


Promoció: 6 € - Compra les entrades per entradium.com amb el codi descompte CF290220

Taquilla: 10 € 

Talleristes CAT: 6 € 

Amics del CAT: 5 €

https://entradium.com/ca/events/ballaveu-i-duo-absynthe