Nit de Folk amb ROS + STUKAT DEL BOLET al Tradicionàrius'36

  • Quan 25/03/2023 de 20:30 a 23:00 (Europe/Andorra / UTC100)
  • On Centre Artesà Tradicionàrius
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 647 93 46 56
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Per a celebrar els 40 anys de la recuperació del sac de gemecs a Catalunya, el Festival Tradicionàrius proposa dos projectes musicals amb el sac de gemecs com a eix vertebrador.

Ricard Ros i Roig presenta ROS

El nou projecte del músic català està  centrat en la tradició musical catalana i en la seva cornamusa. Aquí el flautista i sacaire arrenca el projecte més personal però amb l'esperiència dels 10 anys de RIU. Una proposta lliure a cavall de la tradició dels instruments tradicionals i la modernitat dels sintetitzadors, les llums i les visuals amb la voluntat d'apropar les melodies tradicionals a nous públics, de construir ponts amb diferents estils i instruments musicals i de compartir el poder transformador de la música en directe.

L'acompanyaran a l'escenari: Laura del Pino, Lucho Torres, Marta Barbero, Roger Félez i com a convidat Carles Belda.


STUKAT DEL BOLET

El grup de folc de la Garrotxa fundat el 2007,Stukat del Bolet, fa una reaparició als escenaris amb una proposta de Ball Folk gràcies a la celebració dels 40 anys de la recuperació del sac de gemecs a Catalunya. Amb els seus directes enèrgics i potents, els músics que conformen Stukat del Bolet proposen un repertori de temes tradicionals i de nova creació ballables amb el sac de gemecs com a un dels instruments principals. 

Pujaran a l'escenari: Pol Valverde, Dani López, Koldo González, Alba Tomàs, Maria Roca, Francesc Tomàs, marçal Bancells, Joan Tomàs i Boris Pi

Venda d'entrades a 6 € a taquilla del CAT o a través del QR -  enllaç directe a d'entradium amb el codi A250323.